NEVŞEHİR / DERİNKUYU - Özlüce İmam Hatip Ortaokulu

Özlüce İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ÖZLÜCE KÖYÜ OKUL MEVKİİ OKUL KÜME EVLERİ IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 88 DERİNKUYU / NEVŞEHİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Yeniliklere açık, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerimize, bilgiye ulaşmayı öğretmek, öğrencilerimizi herşeyi sorgulayan, yapıcı, yaratıcı ve bilimsel düşünen haklarını bilen ve arayabilen bireyler olarak yetiştirmek ve onlara, hızla gelişen ve değişen dünyayı anlayabilmeleri ve uyum sağlamaları için gerekli bilgi ve becerilerle donatmak için varız.
Öğretmen servisi-Şahsi Araçlarla
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi personelimizi sabahları il merkezinden alıyor ve okul çıkışında tekrar il merkezine evlerine yakın belirli noktalara bırakıyor.
Özlüce Köyü 1300 nüfuslu bir köydür.
Nevşehir il merkezine 31 km Derinkuyu ilçe merkezine 16 km