NEVŞEHİR / DERİNKUYU - Özlüce İmam Hatip Ortaokulu

2024-2028 YILLARI İÇİN HAZIRLANAN STRATEJİK PLANIMIZ YAYINLANMIŞTIR.

Ara

Okulumuzda ögrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla derslerin ilk 15 dakikasında kitap okuma etkinliği başlatıldı.

Ağu

İmam hatip okullarındaki öğrencilerin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla ayda bir kitap okumaları esas alınarak Oku-Yorum Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi kapsamında okulumuzda yıl içinde okuma etkinlikleri düzenlendi.

May

Öğrencilerimiz Derinkuyu yeraltı şehrini gezdi.

May

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz Derinkuyu'da bulanan okulları gezdi.

May

Okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından çocuk ve genç psikolojisi konulu gelişim kitapları okunarak tartışıldı. Öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek için akademik çalışmalar yapıldı.

May

Öğrencilerimizin boş zamanlarında ve tenefüslerde oturabilmeleri için okul bahçesinin çeşitli alanlarına oturma alanları yapıldı.

Mrt

Okulumuzda sevgi saygı ve arkadaşlık duygularını geliştirmek için öğrencilerimiz elleriyle yetiştirdiği çiçekleri arkadaşlarına hediye etti.

Mrt

ÇAnakkale zeferimizin 108. yılı düzenlenen program ile kutlandı.

Mrt

Vatan uğruna şehit olan eğitimcilerimiz yad edildi.

Kas

Ülkemizin ve Cumhuriyetin kurucusu M. KEMAL ATATÜRK ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programla anıldı.

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik, İngilizce öğretmenimiz Mediha Büşra BURUNSUZ'un girişimleri ile Nevşehir Belediyesi tiyatro ekibi tarafından tiyatro gösterisi düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz ve Derinkuyu Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Akıl ve Zeka Oyunları Kursu faaliyete geçmiştir. Kursta istekli olan öğrencilerimize akıl ve mantık oyunları uygulamalı olarak öğretilerek zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amaçlanmıştır.